Professionel

Gulvbehandling

Gulvbehandling

Victualia

Vi udfører professionelle gulvbehandlinger med meget flotte resultater. Vi kommer ud og ser på de gulve som skal behandles og giver kyndig vejledning, samt et uforpligtende pristilbud. Gulvet rengøres grundigt inden behandlingen.

Vi tilbyder 3 forskellige behandlinger:

01

Sæbehandling

Sæbebehandlingen er den billigste, men er også den, der skal gentages oftest, hvis gulvet skal bevare samme flotte resultat.

02

Polishbehandling

Polishbehandlingen ligger i midten prismæssigt og bør gentages med et interval af 1-3 år, afhængigt af den mængde slidtage gulvet udsættes for til dagligt.

03

Purbehandling

Purbehandlingen er den bedste behandling som holder i mange år. Med denne kan man gå mere end 5 år ad gangen før man behøver at behandle igen og stadig bevare samme flotte resultat.

“Purhandlingen har gjort en verden til forskel for vores showroom.
- Og det holder bare!”

En glad kunde

Så hvordan foregår det?

Lav en aftale med os

Priser på gulvbehandlinger

Prisen kan variere grundet forskellige omstændigheder, men de typiske priser er:

  • Polish
    Opskuring af gulv, samt 2 lag polish – 60,00 kr. pr. m2
  • Pur
    Opskuring af gulv, samt påføring af Pur – 100,00 kr. pr. m2

Efterbehandling er i alle 3 tilfælde typisk væsentligt billigere end den første behandling.

Ring eller skriv til os

Har du brug for fast daglig, ugentlig, månedlig rengøring, eller en her-og-nu opgave som skal løses. Ring og få en snak med os, så løser vi det.

Vi kommer på visit

Vi kommer ud til jer efter aftale med dig. Her ser vi på de områder, som du har brug for rengøring af. Vi vejleder dig og aftaler med dig, hvilke opgaver du har brug for at få løst.

Vi sender dig et skriftligt tilbud

Nu går vi hjem og regner på tallene. Så sender vi dig et skriftligt tilbud via mail. Når vi er nået til enighed om opgavens omfang og pris, så kaster vi os over det.