Ildsjælene

Mød teamet bag Victualia

Visionen

Victualia

Victualia ApS. er drevet af professionelle folk med mange års erfaring indenfor næsten alle områder af erhvervsrengøring af alle lokationer, lige fra kontorer til lagerhaller, fra butikker til siloer. Desuden har vi stor erfaring med både vinduespolering og gulvbehandling.

Vi sætter en stor ære i at levere et godt og tilfredsstillende stykke arbejde. Ingen opgaver er for store, men til gengæld er vores priser generelt lavere, end de store firmaer. Grunden til, at vi ofte er de billigste er, at vi har undladt fine kontorer, dyre bygninger, store direktørbiler og lignende. Alle sådanne ”unødvendige” udgifter er holdt på et minimum således, at vi kan levere en god arbejdsindsats til lavest mulige pris.

Rengøringsansvarlig

Lennart Deleuran

Viden og erfaring

Lennart Deleuran (1983) er rengøringsansvarlig i Victualia.
Lennart har beskæftiget sig med erhvervsrengøring og vinduespudsning i over 20 år. Han har gjort sig i stort set alle udgaver er rengøring og behandling og har en kæmpe viden og erfaring indenfor området.
Han har drevet selvstændig rengøringsvirksomhed siden 2003.

Telefon:

22 42 91 83

Email:

kontakt@victualia.dk

Kontoransvarlig

Lisbeth Deleuran

Autistisk grundighed

Lisbeth Deleuran (1983) er kontoransvarlig i Victualia.
Lisbeth har drevet selvstændig virksomhed siden 2011. Lisbeth står for alt det administrative i Victualia, hvilket hun udfører med en autistisk grundighed.

Telefon:

60 65 65 10

Email:

kontakt@victualia.dk

Kontakt os

Vi glæder os til at løse din opgave