Professionel

Vinduespolering

Vinduespolering

Victualia

Victualia ApS. har professionelle vinduespudsere med mange års erfaring. Vi tilbyder både enkeltaftaler og faste aftaler, til både firmaer og private. Vi kommer i det tidsrum og med det tidsinterval som passer dig. Vi er stabile og holder altid vores aftaler, og vi tilbyder meget fornuftige priser.

Abonnement:
Med abonnementsaftale kører vinduespudsningen helt af sig selv. Du får en særligt god pris. Vi holder vi øje med kalenderen og informerer dig inden vi kommer.

01

Enkeltopgave

Har du en enkeltopgave med ruder som skal pudset måske i forbindelse med flytning, byggeri eller andet, så ring endelig. Ingen opgaver er for store og vi sørger selv for lift ved behov.

02

Abonnementsaftale

På en abonnementsaftale kommer vi ud og pudser med det interval, som vi aftaler med dig. Vi skriver dig i kalenderen og kontakter dig og aftaler en tid, hver gang det aftalte tidsinterval er ved at være gået.

03

Efter behov

Måske foretrækker du at ringe eller sende en sms, når du føler at dine vinduer trænger. Så aftaler vi et tidspunkt, når du ringer.

“Vinduespudseren skal være rar og til at regne med!”

Lisbeth Deleuran

Så hvordan foregår det?

Lav en aftale med os

Priser på vinduespudsning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring eller skriv til os

Har du brug for fast vinduespudsning på abonnementsaftale, eller vil du bare ringe, når vinduerne trænger? Ring eller skriv til os.

Vi kommer på visit

Vi kommer ud efter aftale med dig. Her ser vi på opgavens omfang og taler med dig om hvilke ruder, du vil have pudset.

Vi sender dig et skriftligt tilbud

Nu går vi hjem og regner på tallene. Så sender vi dig et skriftligt tilbud via mail. Når vi er nået til enighed om opgavens omfang og pris, så kaster vi os over det.